SMS-lån - Massor med sms-lån

SMS-lån med betalningsanmärkning

SMS-lån med betalningsanmärkning

SMS-lån med betalningsanmärkning är snabblån som är riktade till personer som tidigare fått betalningsanmärkning an någon anledning och ofta beror betalningsanmärkningen på tidigare SMS-lån. Omkring 30.000 personer får betalningsanmärkningar av SMS-lån varje år eftersom SMS-lånen ofta är inriktade på personer som tidigare haft ekonomiska problem och fått betalningsanmärkningar.

De SMS-lån som tillåter att personer som haft betalningsanmärkningar får låna är ofta på mindre belopp 500-5000 kr samt korta lånetider, ofta under 90 dagar. Något som är gemensamt för SMS-lån riktade till personer med betalningsanmärkningar är att de är mycket dyra med höga räntor på flera hundra eller tusen procent. Det finns t.o.m. ett SMS-lån som har den effektiva räntan av 148 307 % vilket är otroligt dyrt.

Undvik betalningsanmärkning från SMS-lånet

När du tar ett lån, vilket det än är, ska du undvika få betalningsanmärkningar. När du tar ett kort lån med hög ränta är det lätt att missa eller inte klara av en betalning och då får du mycket snabbt en betalningsanmärkning. När du behöver låna finns det att antal andra lånemöjligheter som du bör pröva innan du tar ett SMS-lån. Det du absolut ska undersöka först innan du tar ett SMS-lån är:

  • Fråga först föräldrarna om du kan få låna pengar istället för ett dyrt SMS-lån.
  • Någon kompis kanske kan låna ut pengar till dig.
  • Kommer du garanterat kunna betala tillbaka 2550 kr lånet om 30 dagar. Om du inte kan ska du inte ta ett SMS-lån eftersom då kommer du få en betalningsanmärkning. Om du kan betala 2550 kronor om 30 dagar kanske du ska vänta med din utgift en månad så kommer du har 550 kr i ficka om en månad.
  • Undersök om du kan ta lån på någon bank eller annat kreditgivare i form av ett billigt blancolån.
  • Om du måste ta ett SMS-lån eftersom du haft en betalningsanmärkning så bör du undersöka noggrant vilket av alla SMS-lån som är billigast. Bestäm först hur långt lånet ska vara och på vilket det minsta beloppet du behöver låna. Därefter kollar du alla SMS-lån finns på detta belopp och denna lånetid för alla SMS-lån för att se vilket som är det billigaste. Nedan hittar du de allra billigaste SMS-lånen på marknaden som kan erbjudas personer med betalningsanmärkningar.

Alla lånetider för SMS-lånen

Du kan välja på att låna pengarna mellan 15 dagar och upp till 15 år. Nedan hittar du de vanligaste lånetiderna för sms-lån och där får du direkt reda på vilka lån som är de billigaste för varje låneperiod och för alla olika belopp.

Alla lånebelopp för SMS-lån

Det finns massor av olika sms-lån med lånebelopp från 500 kr till 10.000 kr. Om du väljer något nedan får du reda på alla de billigaste SMS-lånen för det valda lånebeloppet.

Bästa långivarna av sms-lån

Nedan kan du hitta marknadens största och bästa låneföretagen av SMS-lån.
Totalt är sammanställningen på sidorna baserad på marknadens 5 långivare

Expresslån finns hos

Mer fakta om SMS-lån

Här finns mer intressant om alla sms-lån, SMS-lån, och telefonlån.Meny - Expresslån
Till förstasidan på www.sms-lån.com Högst upp på sidan Längst ned på sidan